fejléckép

Blog

Teleltess csilit!

Az idén volt sok vödrös csilim. Sajnos sok gondot okoztak, a locsolásukat nem tudtam megoldani, így jövőre - bármennyire is fáj, és lenne kedvem hozzá -, nem fogok velük foglalkozni!
A fajták:
Trinidad X-strain Red, Habanero Yellow, Naga Viper, Jalapeno, 7 pod brown, Bubba, Inka Hot, African Red Devil.
Addig, amíg élnek, addig bárki vihet belőlük, akinek kedve van átteleltetni őket, és jövőre lesz szép csilije, mert köztudott, hogy második évben sokkal többet teremnek, mint az elsőben! A vödrök mérete: 12 liter, tehát nem "bóti csiliscserép"!  Azt szeretném, ha jelentkeznétek, és vinnétek. lehet bármelyik piacra kérni, ahol ezentúl megfordulok.
Hogy hol piacozom december végéig, azt ide kattintva egy új lapon megnézheted. Legközelebb, 2017.10.07-én Pannonhalmán leszek az Évszakok fesztivál Bornapján!
Most, amikor a bejegyzést írom, Pesten vagyok, és nem tudok fotót mellékelni, ezért "lopok" valahonnan egy fényképet, de majd frissítem a blogbejegyzést, és teszek ki róluk képeket.
Ha érdekel, akkor jelentkezhetsz vödrös csiliért a kapcsolat menüponton keresztül, az ímél címemen, messenger csetüzenetben, de megtalálod a mobilszámomat is a honlapon, hívhatsz is.
Amit kérek, az a vödör, és föld ára,
Hogyan kell átteleltetni? Keressed fel a Chilikertész fórumot, és ott mindent megtalálsz a témában...
Az alábbi képen Pigler Szabolcs móri csilis (Nazca Chili) vödrös növényei láthatóak<< vissza a bloghoz

Fel↑