fejléckép

Lekvárok, szörpök

Szilvacsatni

LEGÉNY A GÁTON


Az indiaiak azt mondják, hogy a jó csatni olyan édes, mint a csók és olyan tüzes mint a pokol.
Szívem szerint én is ilyent készítenék, de Európába brit közvetítéssel jutott el, akik jelentősen megszelidítették, uram bocsá', készítenek csípmenteset is, de erről több szó ne essék!
A csatni nem túl erős, és ami a fő, saját fűszerezésű, nem arra a kaptafára van húzva mint a főzősblogok copy+paste módszerrel közzétett és nüansznyi változtatással "egyéniesített" szilvacsatni receptjei. Így aztán hadd ne áruljam el az összetevőket, mert a szilva, cukor, hagyma, balzsameceten kívül még vannak benne fűszerek, de ne keressed benne a fahéj-szegfűszeg-csillagánizs hármast, mint a "klasszikus" szilvacsatni kötelező fűszereit.
Izgalmasan hangzik?
Kóstold meg, nem fogsz csalódni.
Erőssége a 10-es skálán: 
Kétféle kiszerelésben árulom:
212 ml-es üvegben: 699 Ft.-
330 ml-es üvegben: 899 Ft.-


Fel↑